Újévi üdvözlet

Lopes-Szabó Zsuzsa újévi üzenete

Nem volt eddig kegyes hozzánk ez az évtized.

Először hozta a koronavírust 2020 év elején.

Bezárult a világ, nem találkozhattunk, nem utazhattunk, maszkot viseltünk és fertőtlenítettünk éjt nappallá téve, rettegtünk egymástól.

2021-ben újabb és újabb hullámok hátán érkeztek variánsok, szerencsére már alig emlékszünk. Visszaállt a világrend, nem lett igazuk azoknak, akik azt mondták akkor, hogy már soha nem lesz a világ olyan, mint azelőtt.

2022 háborút hozott, inflációt, energia-és gazdasági válságot. Ez az év elvitte magával édesapámat is. Személyes gyászom, az ő elvesztése olyan nagy fájdalom, hogy alig találok rá szavakat és tudom, sokan velem gyászolnak.

Az én üzeneteim ettől függetlenül csak egyféleképpen szólnak-szólhatnak, mivel javíthatatlan derűlátó vagyok.

Arról szól az idén is, hogy jóra fordulnak majd a dolgok. A háborút felváltja a béke, az infláció megáll, a gazdasági válság véget ér. Betegség helyett egészség lesz, viszályok helyett megbékélés, gyűlölet helyett szeretet. Gyuri bácsi, mindenki füvesembere megtalálja a helyét abban a másik világban, ahová nélkülünk távozott.

Lehet, hogy nem minden lesz így. De ha ezekre várunk, ezekben bízunk és ezekért munkálkodunk, akkor kiderül az ég, és ami jobbra fordulhat, jobbra is fog fordulni.

2022-nél boldogabb esztendőt kívánok mindnyájuknak.

Vigyázzanak magukra, maradjanak egészségesek!

 

Szeretettel:
Lopes Szabó Zsuzsa