A testi-lelki férfierő kulcsa: gyógynövények a kirobbanó energiáért és egészségért

Férfierő

Az egészség és a testi-lelki fiatalos életerő megőrzése nemcsak a hölgyek kiváltsága. Az urak számára legalább ennyire fontos, hogy fittek és energikusak legyenek, és jól teljesítsenek a mindennapokban. Ennek érdekében a legfontosabb a kiegyensúlyozott életvitel, mely mellett a gyógynövények ereje is rengeteget segíthet.

Most mutatunk néhány olyan gyógynövény-készítményt, melyek képesek hozzájárulni a férfierő megőrzéséhez és ahhoz, hogy az urak életkortól függetlenül jól érezhessék magukat a saját bőrükben!

A férfierő legnagyobb ellensége: a prosztatagyulladás

A prosztatagyulladás olyan probléma, amely rengeteg férfi életét megkeseríti. Sokan időskori betegségnek gondolják, a valóságban azonban senkit nem kímél. Ezzel az apró, gesztenyeméretű szervvel sajnos bármilyen korban előfordulhat probléma.

Amellett, hogy a prosztatagyulladás már önmagában is komoly fájdalommal jár, a duzzadt mirigy összenyomja a húgycsövet, ez pedig nehezebbé, rosszabb esetben teljesen lehetetlenné is teheti a vizelést. Emellett a betegség a férfierőre is rossz hatással van. Az esetek 60-70 százalékában szexuális jellegű zavarok is jelentkeznek, például merevedési zavar vagy ejakulációs nehézség.

Ebből fakadóan pedig a prosztatagyulladás lelki eredetű problémák kialakulásához is hozzájárulhat. A férfierő csökkenése egyenes út a depresszió és a szorongás felé. Így nem csoda, hogy a legtöbb férfi már a prosztatagyulladás neve hallatán is megremeg. Szerencsére azonban a gyógynövények ereje a probléma elkerülésében és kezelésében egyaránt hatékony segítséget jelenthet.

Gyógynövények a férfiak szolgálatában: hogyan segíthet a természet ereje?

Az egyik legszélesebb körben ismert gyógynövény a kamilla, melynek virágzatát külsőleg és belsőleg is alkalmazzák. Tea formájában egyéb gyulladáscsökkentő hatású gyógynövényekkel keverve a prosztatamegnagyobbodás és a prosztatagyulladás kezelésére is alkalmazható.

A kisvirágú füzike szintén egy hasznos gyógyfű, melyet gyakran emlegetnek a férfiak gyógynövényeként. Ennek oka, hogy a Kisvirágú füzike teája kiválóan karbantartja a prosztatát. 40 éves kortól minden férfinak hetente legalább egy-két csésze kisvirágú füzike teát kellene innia.

Alkoholos kivonata vízhajtó, gyulladáscsökkentő hatású. Ennek köszönhetően segíthet enyhíteni a prosztatamegnagyobbodás tüneteit. Csökkenti az éjszakai vizelések számát, lehetővé téve a nyugodt pihenést. Megelőzhető vele az időskori jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, valamint nagymértékben csökkenthető a prosztatarák kialakulásának veszélye is.

De hasonlóan hasznos gyógynövény a csalán is. Vértisztító, vizelethajtó, vérképző hatású, levelének alkoholos kivonata szintén képes lehet a prosztatával kapcsolatos panaszok enyhítésére. Így a kisvirágú füzike mellett érdemes a Csalánlevél alkoholos kivonatát is minden másnap fogyasztani.

Györgytea csomag férfiaknak: a férfierő őre

Férfiak számára összeállított csomagunkba olyan teakeveréket és kivonatokat válogattunk össze, melyek a gyógynövények erejével segíthetnek a férfiaknak az egészség és a testi-lelki férfierő megóvásában. Gyulladáscsökkentő hatásúak, és segítenek a prosztataproblémák tüneteinek enyhítésében.

A Kisvirágú füzike alkoholos kivonatából fogyasszunk minden reggel 20 cseppet, étkezés után. Estére egyik nap 20 csepp Csalánlevél alkoholos kivonat, másik nap pedig egy csésze Kamillás teakeverék ajánlott. A teát lehetőleg ízesítés nélkül fogyasszuk, míg a kivonat magában vagy kevés folyadékba csepegtetve is fogyasztható. A kúra teljes időtartama 4 hét, azonban szükség szerint szünet nélkül ismételhető.

Ajánlott termékek

Kisvirágú füzikés teakeverék (Férfiak teája)
Kisvirágú füzike alkoholos kivonat
Csalánlevél alkoholos kivonat
Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére)