Sikeres fogantatás és boldog gyermekáldás a természet erejével: így segítenek a gyógytea keverékek

Babavárás

Életünk egyik legszebb pillanata a gyermekáldás. Mai rohanó világunkban azonban sok pár számára jelent problémát a fogantatás. A legtöbben rögtön úgy gondolják, hogy valamilyen betegség állhat a probléma hátterében, ez azonban nem mindig igaz. Sokszor ugyanis egész más dolgok állhatnak a látszólagos meddőség hátterében.

Most megmutatjuk azt, hogyan segíthet a természet ereje abban, hogy a boldog gyermekáldás végre minket is elérjen, és hogy milyen módon járulhat hozzá ehhez a Szabó György által megalkotott Babaváró tearendszer.

A gyermekáldás legnagyobb ellenségei: mi okozhatja a látszólagos meddőséget?

Az életben az egyik leggyönyörűbb dolog, amikor egy új élet világra jön. A gyermekáldás azonban sok pár számára jelent problémát. Meddőségről konkrétan abban az esetben beszélhetünk, amikor védekezés nélkül egy év után sem jön létre a terhesség. A hátterében a legtöbben azonnal súlyos betegségre gyanakodnak, a valóságban azonban sokszor nem szervi problémákra kell gondolnunk.

Ha a magzat nem tud megfoganni, annak hátterében több dolog is állhat. Többek közt pszichés problémák is, mint amilyen a felgyorsult életvitelből adódó stressz. De sajnos szervezetünket rengeteg vegyi hatás is éri. Ez pedig azt jelenti, hogy az egészségtelen életmód, a helytelen étkezési szokások, a kevés mozgás vagy a szervezet elsavasodása is vezethet eredménytelen fogantatáshoz.

Ha tehát nem jön össze rögtön a gyermekáldás, nem szabad azonnal kétségbe esni és a legrosszabbra gondolni, hiszen lehetséges, hogy a probléma sokkal könnyebben orvosolható, mint azt elsőre gondolnánk.

Gyermekáldás

Hogyan segíthet a természet ereje a boldog gyermekáldásban?

A babavállalásra készülőknek fontos tudniuk, hogy a vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsokat tartalmazó készítmények fogyasztása nagyban támogathatja a sikeres gyermekáldást. A Szabó Gyuri bácsi által kidolgozott Babaváró program a természet erejére hagyatkozva, három lépés segítségével igyekszik növelni a sikeres fogantatás esélyét.

A program első lépését, a belső tisztítást és méregtelenítést a leendő szülőknek együtt kell végezniük. A terhesség előtti méregtelenítés növelheti a megfoganás esélyét, egyszerűbbé teheti a terhesség időszakát és hozzájárulhat a magzat egészséges fejlődéséhez is. Ebben a stádiumban a Csalánleveles teakeverék detoxikáló, salaktalanító hatású gyógynövényekkel segíti a szervezet megtisztulását.

A második és harmadik szakasz a nő és a férfi esetében eltérő. Előbbi esetben az első 6 hétben a méhfal megerősítésére, míg utóbbi esetben a spermiumszám növelésére koncentrálunk. A leendő kismama számára ekkor a fehér fagyöngy teája jelent jó megoldást, mely képes lehet erősíteni a méh izomzatát, ezáltal növelve a pete megtapadásának esélyét.

A férfiak ebben az időben a termékenységet előnyösen befolyásoló élelmiszerek fogyasztásával járulhatnak hozzá a spermiumszám növekedéséhez. Ilyen például naponta egy nyers fürjtojás sárgája, egy pohár barna sör, valamint 300 gramm nyers vagy főtt zeller, mely könnyen és hatékonyan beilleszthető a mindennapi étrendbe.

Harmadik lépésként fontos a nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása, melyet a férfi, illetve a női teakeverékek fogyasztásával garantálhatunk szervezetünk számára. Ezen kívül a nőknek minden este minden irrigálást, azaz hüvelyöblítést kell végezniük, melyben az irrigáló teakeverék lesz segítségükre.

A gyógynövények használata nem garancia, de sokat segíthet

Fontos tudni, hogy a Babaváró tearendszer alkalmazása önmagában nem garantálja a fogantatást. Abban az esetben azonban, ha a háttérben nem szervi eredetű probléma áll, a megfelelő, kiegyensúlyozott életvitel mellett hozzájárulhat az egészséges, boldog gyermekáldáshoz.

A program bármikor elkezdhető, és gyógyszeres kezelés mellett is folytatható. Ez idő alatt más gyógyteákat nem ajánlott fogyasztani. A Babaváró programot az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is elindíthatjuk, személyre szabott formában. Az első két lépés összevonható, ezáltal a teljes idő lerövidíthető.

Fontos tudni, hogy ha az egészséges életmód és a megfelelő teakeverékek használata sem hoz eredményt, mindenféleképpen érdemes szakemberhez fordulni.

Ajánlott termékek

Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea)