Májusban elindulhat a jelentkezés a gyógynövénytúrákra

Gyuri bácsi gyógynövénytúrája

Bízunk benne, a járványhelyzet lehetővé teszi majd, hogy májusban ismét elkezdődhessenek gyógynövénytúráink.

Aki vett már részt akár az egynapos, akár a háromnapos túrák bármelyikén, annak nem kell bemutatni, hogy nem csak életre szóló élményekkel, de hasznos tudás birtokában térhet majd haza mindenki, aki ellátogat hozzánk.

2021-ben is sok újdonsággal készülünk:

  1. Idén első alkalommal lehet részt venni a 3 napos „Fűben-fában orvosság”, avagy gyógynövények és régi gyümölcsfajták az egészség szolgálatában túrán, melyet Dr. Pottyondy Ákos fog vezetni. A túrázók kézzelfogható gyakorlati tudásanyagot szerezhetnek a különböző gyógynövények, régi tájfajta gyümölcsök otthoni felhasználásáról.
  2. Bővül a túravezetők csapata is, így most már négy kiváló szakember vezetésével ismerhetik meg a gyógynövények különleges képességeit és tulajdonságait.
  3. Több egynapos túrát indítunk, mert csak az egynapos túrák keretében lehet vezetett látogatást tenni a tavaly megnyílt új gyógynövénykertben.
  4. A túraoldal is megújul. Itt nemcsak hasznos információkkal és a túrákról szóló érdekes tartalmakkal várjuk a túrák és a gyógynövények kedvelőit, de az online jelentkezés folyamatát is könnyebbé tesszük.

Gyuri bácsi gyógynövénytúrája

Ahogy tavaly, úgy idén is kizárólag online jelentkezéseket fogadunk el a bükkszentkereszti gyógynövénytúráinkra.

A pandémia miatt még minden bizonytalan, de amint lehetőség nyílik rá, megkezdődhet a regisztráció.

Gyuri bácsi gyógynövénytúrája