Miskolci Györgytea mintaboltunk a Visa Boltok Boltja verseny márciusi nyertese

Miskolci Györgytea mintaboltunk

Hangulat, berendezés, kényelmes fizetési lehetőségek, szakértő kiszolgálás – többek között ezen szempontokat értékeli a Visa Boltok Boltja verseny, amelynek március nyertese miskolci mintaboltunk lett! 

A Magyarországon 2022-ben Visa Boltok Boltja néven indult verseny célja többek között, hogy bemutassa és elismerje a helyi vállalkozások eredményeit. A verseny szervezője, az Instore Consulting EU, a Visa pedig névadó szponzorként állt a kezdeményezés mellé. A versenyben minden hónapban hirdetnek nyertest.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Visa Boltok Boltja  2023 márciusában miskolci mintaboltunknak ítélte oda ezt a rangos elismerést. Aki járt már itt bizonyára egyetért a verseny szervezőivel, akik szerint az üzlet nagyszerűen egyesíti a klasszikus patikák és a modern kisboltok hangulatát. Indoklásuk szerint egyedi, kiemelkedő színvonalú a design és magas minőségű, természetességet közvetítő a berendezés.

A megtisztelő díjat Lopes-Szabó Zsuzsa vette át.

A megtisztelő díjat Lopes-Szabó Zsuzsa vette át, a miskolci kollégákkal együtt. „Nagyon büszkék vagyunk a miskolci boltunkra és a nekünk ítélt díjra. Jó érzés, hogy az a nagy körültekintés és igényesség, amivel a boltjainkat kialakítjuk és berendezzük, másoknak is tetszetős és értékes” – fejezte ki köszönetét a cég minden munkatársának nevében Zsuzsa. Hozzátette, hogy a többi üzletünk is ugyanilyen barátságos hangulattal és magas minőséggel várja a vásárlókat Budapesten, a Bank utcában, valamint a bükkszentkereszti Gyógynövényházban és a Gyógynövénykertben is.

A gyönyörű környezet azonban nem minden! Zsuzsa azt is kiemelte, hogy mintaboltjainkban képzett szaktanácsadó kollégák is várják a vevőket ingyenes tanácsadással. „Az itt dolgozó kollégák többsége még Gyuri bácsitól tanulta a fitoterápia alapjait és azóta is rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt, folyamatosan fejlesztve tudásukat. Bármilyen kérdéssel szívesen állnak a betérők rendelkezésére”