Gyuri bácsi gyógyteái – Sejtvédő csomag

Egészségünk megőrzése és szervezetünk működése az egyik legfontosabb dolog napjainkban, főleg, mert rohanó világunkban számos káros külső hatás érhet minket.  Meg kell küzdenünk a mindennapos stresszel, a különböző betegségekkel. A helytelen táplálkozás és az egészségtelen életmód is számos negatív hatáshoz vezethet. Ezért kiemelten fontos egészségünk megóvása, és szervezetünk részére a megfelelő tápanyagok, nyomelemek, vitaminok és ásványi anyagok biztosítása. A legtöbb betegség kialakulásában életkörülményeinknek, táplálkozási szokásainknak és mozgásszegény életmódunknak is meghatározó szerepe van.

Szervezetünk egészséges működése és testi-lelki egészségünk megőrzése mindennapi feladataink közé tartozik. Sejtjeink szerveket, szerveink szervrendszereket alkotnak, melyek meghatározott funkciókat látnak el testünkben, így nagyon fontos, hogy vigyázzunk rájuk, és fő alkotóelemeik, a sejtek egészségét pedig hosszú távon fenntartsuk.

Ezért dolgoztuk ki új teakúránkat, a Sejtvédő kúrát, amely olyan termékekből áll, melyek hozzájárulhatnak sejtjeink egészséges működéséhez. A kúrához tartozó Sejtvédő csomag megvásárolható a Györgytea webáruházban és mintaboltokban.

Miért fontos a sejtek védelme?

Testünkben rengeteg apró sejt található, melyek mind különböző funkciót hivatottak betölteni. Bár számuk függ életkorunktól, termetünktől, kondíciónktól és egészségünktől, körülbelül 37 trilliónyi van belőlük szervezetünkben.

Sejtvédő csomagunkat sejtjeink védelmére és immunrendszerünk megerősítésére ajánljuk. A csomag összetevői megfelelő környezetet teremthetnek a sejtek egészséges működéséhez és felvehetik a harcot a különböző fertőzésekkel szemben.

Mindemellett közreműködnek abban is, hogy a szervezetünkben kialakult gyulladásokat megfelelő módon kezelje a testünk. Azaz időben reagáljon rá, akár meg is előzze a gyulladások kialakulását, alkalmanként pedig kiegészítő segítséget nyújtson velük szemben.

A teák fogyasztása és a kúra ideje

A csomagban található készítményeinket napi rendszerességgel ajánljuk fogyasztani. Egynyári üröm alkoholos kivonatunkból 20-20 cseppet ajánlunk fogyasztani, reggel, délben és este. A kivonatot ihatja akár önmagában is, vagy kevés folyadékba csepegtetve. Diófalevél teánk fogyasztását a délelőtti órákban ajánlatos megejteni, a délután folyamán pedig a Mezei kakukkfüves teakeverékünket fogyaszthatja. Amennyiben lehetséges, teáinkat mindig önmagukban, ízesítés nélkül fogyassza.

A csomagban található termékek kúraszerűen fogyasztandók, melynek ajánlott hossza 4 hét. Amikor a teák és kivonatok elfogytak, ne kezdjen bele azonnal az újabb kúrába, hanem tartson 2 hét szünetet. A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. Fontos, hogy a különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.

Ellenjavallat

Terhesség esetén és a szoptatási időszak alatt, valamint gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Mivel a csomagban diófalevél tea is található, így az erős vérhígító gyógyszereket szedőknek szintén ellenjavallt a fogyasztása.

Bármilyen további kérdés esetén keressék a Györgytea munkatársait, akik készséggel állnak rendelkezésükre. Írjanak nekünk az info@gyorgytea.hu e-mail címre, vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Mit tartalmaz a Sejtvédő csomag?

Egynyári üröm: az édesüröm néven is ismert gyógynövény hatóanyaga az artemisinin. Korábban, a népi gyógyászatban főként láz csillapítására és malária ellen használták ezt az igen hasznos növényt. A gyógynövényt csomagunk alkoholos kivonatban tartalmazza. Az egynyári üröm megfelelő környezetet teremt a sejtek egészséges működéséhez. A kivonatnak vírus- és baktériumellenes tulajdonságai is vannak, ezért hozzájárulhat a különböző fertőzések és gyulladások kivédéséhez és kiegészítő kezelésben is hasznos.

Mezei kakukkfüves teakeverék: az immunerősítésre használt tea mezei kakukkfűből, fürtös mentából, szurokfűből, apróbojtorjánból és lándzsás útifűlevélből áll. Ezek a gyógynövények fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásuk lévén erősítik a szervezet védekező képességét a fertőzéses megbetegedésekkel szemben.

Diófalevél: A diófalevél elsősorban gyulladáscsökkentő és vírus-, valamint baktériumellenes hatása miatt került a csomagba. Teáját vértisztításra is használják, illetve bőr- és nyálkahártya fertőzések kezelésére is kiválóan alkalmas. Felveszi a harcot az ekcémával és a bőrgombával is. A diófalevélből főzetet készítünk, ehhez főzzünk egy csapott evőkanál (kb. 3 g) teafüvet 2,5 dl vízben körülbelül 2-3 percig, majd szűrjük le, és ha kihűlt, már fogyaszthatjuk is.

Ajánlott termékek