Babaváró tearendszer

Kapható a Györgytea webáruházban

Babaváró tearendszer

A sikeres fogantatásért és a szülők boldogságáért

A Babaváró tearendszer Szabó György találmánya, mely a gyógynövények erejével támogatja, hogy a leendő szülők egészségesebben készülhessenek fel egy újszülött fogantatására és a boldog gyermekáldásra. Megmutatjuk, miért érdemes minden olyan párnak kipróbálnia, akik a közeljövőben szeretnék, ha a család sokasodna.

Babatervezés, gyermekáldás és végül boldog szülők: hogyan segíthet a Babaváró tearendszer?

Napjainkban egyre több az olyan házaspár, akik szeretnének egy újszülöttet, ám valamilyen oknál fogva elkerüli őket a gyermekáldás. Ennek oka lehet betegség, de a probléma sokszor azoknál is előfordul, akiknél semmilyen rendellenességet nem talál az orvos.

Az ilyen látszólagos meddőség hátterében gyakorta a stressz, az egészségtelen életmód, a helytelen étkezési szokások, a kevés mozgás vagy a szervezet elsavasodása áll.

A problémától szenvedő párok számára dolgozta ki Szabó Gyuri bácsi a hármas alapelven működő Babaváró programot, mely a gyógynövények erejével segíthet a leendő szülőknek abban, hogy nagyobb eséllyel élhessék át a gyermekáldás örömét.

A Babaváró program három alapelve

A Babaváró program százszázalékban természetes úton, a gyógynövények erejével segíthet abban, hogy a leendő szülők nagyobb eséllyel ölelhessék magukhoz újszülött gyermeküket. Ennek érdekében a rendszer az alábbi három alapelven nyugszik:

  • A szervezet belső megtisztítása a káros anyagoktól,
  • a méhfal megerősítése, a spermiumszám növelése,
  • a nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása (teakeverékek és irrigálás).

A szervezet belső megtisztítása a káros anyagoktól

A szervezet méregtelenítése a tudatos babavárás első fontos lépése. A terhesség előtti méregtelenítés képes lehet növelni a fogantatás esélyét, egyszerűbbé teheti a terhesség időszakát és hozzájárulhat a magzat egészséges fejlődéséhez. A Csalánleveles teakeverék olyan gyógynövényekből áll, melyek nagy eséllyel segíthetik a szervezet megtisztulását, ezáltal is támogatva a boldog gyermekáldás esélyét.

A kúra során lényeges, hogy a nő és a férfi is fogyasszon naponta egy csésze Csalánleveles teakeveréket reggel éhgyomorra, 4 héten keresztül.

A teakeverék elkészítési módja: 1 csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le. 15 percig hagyja állni, majd szűrje le.

A méhfal megerősítése, a spermiumszám növelése

Az erős méhfal fontos a megtermékenyített pete megtapadásához. A fehér fagyöngy egy sokoldalú gyógynövény. Többek közt kiváló vérnyomás-szabályzó, de egyik legfontosabb jótékony hatása, hogy képes erősíteni a méh izomzatát, ezáltal növelve a pete megtapadásának esélyét.

A leendő kismama számára ajánlott hat hétig mindennap elfogyasztani egy csésze fehér fagyöngy teát. Ezt 2,5 dl hideg, mészmentes vízben (forralt és visszahűtött víz) 2 órát kell áztatni, majd leszűrés után ízesítés nélkül meginni. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy a leendő újszülött nagyobb eséllyel foganjon meg. Fontos azonban, hogy a fehér fagyöngy teát a várandósság ideje alatt már ne fogyasszuk!

A spermiumszám növelése érdekében ez idő alatt a férfi naponta egy nyers fürjtojás sárgáját, egy pohár barna sört, valamint 300 gramm nyers vagy főtt zellert fogyasszon. Ez szintén képes lehet hozzájárulni ahhoz, hogy a fogantatás hatékony legyen.

A nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása (teakeverékek és irrigálás)

Sokszor már az első két lépés képes lehet eredményt hozni. Ha azonban mégsem, a programot a férfi, illetve a női teakeverékek fogyasztásával kell folytatnunk. Mindkét teakeverék olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyek képesek lehetnek serkenteni a nemi működést szabályozó hormontermelést. A teából így mindkét félnek reggel, éhgyomorra kell egy-egy csészével elfogyasztania napi rendszerességgel. Egészen addig, amíg a zacskó tea el nem fogy.

Ezenkívül a nőnek minden este javasolt irrigálást (hüvelyöblítést) végeznie. Az irrigáló teakeverékből egy púpos evőkanálnyit 3 dl vízzel le kell forrázni, 20 percig lefedve állni hagyni, majd leszűrni és lehűteni. Olyan módon kell irrigálni, hogy a folyadék minél mélyebbre jusson a méhszájhoz (pl. fekvő testhelyzetben, feltett lábakkal). A teát a lehető leghosszabb ideig, de legalább 5 percig kell visszatartani. Az irrigálást a menzesz idején fel kell függeszteni.

Hogyan érdemes elkezdeni a Babaváró programot?

A program bármikor elkezdhető, és gyógyszeres kezelés mellett is folytatható. Ez idő alatt más gyógyteák fogyasztása azonban nem ajánlott.

A pozitív teszt után a vetélés elkerülése érdekében érdemes azonnal elkezdeni az erdei málnalevél teájának fogyasztását a 12. hétig, napi egy csészével.

Mivel az erdei málnalevél tea a természet erejével képes lehet hatékonyan szabályozni a méhizomzat működését, ezért szülés előtt 2 héten át is tanácsos napi egy csészével fogyasztani belőle.

A programot az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is elindíthatjuk személyre szabottan. Ennek köszönhetően az alkalmazás mindig jelezni fogja, hogy aznap melyik tea fogyasztása a szükséges. Így biztosak lehetünk abban, hogy minden nap a legtöbbet tesszük annak érdekében, hogy a leendő újszülött fogantatása hatékony legyen, és nagyobb eséllyel következzen be a várva várt gyermekáldás.


További információkra kíváncsi?

Olvassa el interjúinkat olyan édesanyákkal, akik a Babavárót használták, hogy teherbe essenek.

A Mátyás család története
Tímár Márta története
Bittmann Szabina története


Fotó: Farkas Vivien

Összetevők

Csalánleveles teakeverék (4×50 g), fehér fagyöngy tea (2 x 110g), teakeverék a nőnek (1×50 g), teakeverék a férfinak (1×50 g), irrigáló teakeverék (1×50 g), erdei málnalevél tea (2×50 g).

Galéria