Györgytea egészségnaptár 2024

Kapható a Györgytea webáruházban

Györgytea egészségnaptár 2024

A 2024-es Györgytea egészségnaptár egyszerűsített változata letölthető innen.
Az éves egészségvédő naptár az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban is egyszerűen és könnyedén nyomon követhető.

Mi az a Györgytea egészségvédő program?

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember mindig azt mondta, hogy könnyebb megelőzni a betegségeket, mint kezelni azokat. Ez alapján született meg a Györgytea egészségvédő programja és mára népes tábora lett ennek a hagyománynak, melyhez évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk működését.

Az egészségnaptár több, mint egy falinaptár

A Györgytea egészségnaptár abban segít, hogy naponta eszünkbe juttatja, milyen gyógynövényt használjunk az egészségünk megóvása érdekében. Minden napra ajánl nekünk egy gyógynövényteát vagy egy gyógynövénykivonatot, így a naptár komplex egészségvédő rendszere egész évben hozzájárulhat testi-lelki harmóniánk és energiaszintünk megőrzéséhez.

A naptárban található gyógynövényes ajánlásokat úgy állítottuk össze, hogy azok minden évszakban támogatják szervezetünk napi működését és a legfontosabb szerveink munkáját (szív és érrendszer, emésztőrendszer, idegrendszer, kiválasztó rendszer). A program emellett nagy hangsúlyt fektet egész évben az immunerősítésre is, hiszen ez egy egészségvédő, megelőző program. Ugyanakkor az egészségnaptár tartalmazza a Gyuri bácsi által évente legalább kétszer, tavasszal és ősszel ajánlott tisztítókúrákat is. Ezek egy-egy hónapot ölelnek fel az évből.

Egy évszak – egy egészségvédő csomag

A Györgytea egészségnaptárra épülnek az egészségvédő negyedéves csomagok (Téli, Tavaszi, Nyári és Őszi csomag), melyekben megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és/vagy kivonatok. Ezeket a csomagokat úgy állítjuk össze, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat, ráadásul ezeket a csomagokat 3 hónapon keresztül kedvezményes áron vásárolhatja meg a Györgytea webáruházban és a mintaboltokban is.

Györgytea egészségnaptár 2024

2024-ben gyógynövény illusztrációkban gyönyörködhetünk hónapról hónapra

A gyógynövények és gyógyteák népszerűsége napjainkban is töretlen, mert nemcsak a betegségek leküzdésében segíthetnek, de ami még fontosabb, a megelőzésükben is. Egy-egy problémára, bajra több gyógynövény is alkalmazható. Közülük nagyon sokat még azok is ismernek, akik nem járatosak a gyógynövények világában. 2024-es egészségnaptárunkban talán a legszélesebb körben elterjedt és ismert gyógynövények illusztrációiban gyönyörködhetünk hónapról hónapra.

Miért éri meg csatlakozni a Györgytea egészségvédő programjához?

  • mert ez egy komplex egészségvédő rendszer, mely egész évre megtervezi önnek, hogy melyik nap milyen gyógynövényt fogyasszon
  • mert a 2024-es naptár szemet gyönyörködtető gyógynövényrajzai otthona vagy munkahelye dekorációja is lehet
  • mert a naptár részletes fogyasztási útmutatót is tartalmaz
  • mert a naptárhoz tartozó negyedéves csomagokat már egy hónappal az adott negyedév előtt megvásárolhatja kedvezményes áron
  • mert a programot az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban is egyszerűen és könnyedén nyomon követheti.