Nyári csomag – 3. negyedéves egészségvédő csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Nyári csomag – 3. negyedéves egészségvédő csomag
A 3. negyedéves Nyári csomag megvásárolható 2024. június 1-jétől 2024. augusztus 31-ig a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban.

Mi az az Egészségvédő program?

A Györgytea egészségvédő programjához évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk napi működését és a legfontosabb szerveink munkáját. A program emellett nagy hangsúlyt fektet egész évben az immunerősítésre is, hiszen ez egy egészségvédő, megelőző program.

Negyedéves csomagok minden évszakhoz

A negyedéves csomagokban megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és gyógynövénykivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat, ráadásul ezeket a csomagokat kedvezményes áron vásárolhatja meg a Györgytea webáruházban és a mintaboltokban is.

Mit tartalmaz a Nyári csomag, és miért pont ezek a gyógynövények kerültek bele?

Fürtös menta az immunrendszer támogatására

A fürtös menta egy enyhébb aromájú és intenzitású mentaféle, melyet a megfázásos tünetek és az emésztési panaszok kezelésére használhatunk, de megelőzésre is kiváló, mivel támogatja immunrendszerünk működését.

A sokoldalú bodzavirág

A kellemes ízű bodzavirág tea enyhe vízhajtó hatású, segíti az emésztőrendszer és az immunrendszer működését is.

Citromfüves teakeverék a legfontosabb szervek szolgálatában

Az egészség védőjeként is ismert teakeverékünk jótékonyan hat a szív és a máj működésére, segíthet megelőzni az ízületi bántalmak kialakulását, de enyhe nyugtató hatása is van. A teakeverék a szervezet működését támogatja, az immunrendszert erősíti és az idegrendszert is nyugtatja.

Mezei kakukkfű alkoholos kivonat

A mezei kakukkfű gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású, valamint általános immunerősítő tulajdonságánál fogva növeli a szervezet védekezőképességét, ellenálló képességét és megszünteti az általános gyengeségérzetet. A gyógynövénykivonatból az ajánlott napokon 2×20 cseppet fogyasszunk reggel és este, étkezés után, magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

Egynyári üröm a fertőzések kivédéséhez

Az Egynyári üröm alkoholos kivonat abban segíthet, hogy megfelelő környezetet teremt a sejtek egészséges működéséhez. A növénynek vírus- és baktériumellenes tulajdonságai is vannak, ezért segíthet a különböző fertőzések és gyulladások megelőzésében.

Nyári tea – üdítő frissesség a hőségben

A Nyári tea egy frissítő, szomjoltó teakeverék a bodza és az akácvirág édes ízével és a citromfű kellemes aromájával. Lehűtve, ízesítés nélkül vagy kevés mézzel ajánljuk fogyasztani.

Önnek ajánljuk az Egészségvédő programot, ha:

✓ fontos az egészsége,
✓ szeretné immunrendszerét, általános egészségi állapotát erősíteni,
✓ ha már évek óta követi Gyuri bácsi és Zsuzsa Egészségvédő programját,
✓ vagy esetleg még csak most ismerkedik a gyógynövények világával, de szívesen fogyasztana egészsége védelmében különböző gyógynövényeket.

„Aki nem fordít mindennap egy kis időt az egészségére, egy napon nagyon sok időt fog fordítani a betegségére.”

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

Mikor kell elkezdeni a programot?

Az Egészségvédő program január elsejével indul, és az egész évet felöleli. Minden negyedévre összeállítunk egy-egy csomagot, melyet egy hónappal korábban elérhetővé teszünk, így mindig időben beszerezhető a soron következő csomag. A programhoz az év folyamán bármikor lehet csatlakozni.

Vannak ellenjavallatai a programnak?

Az Egészségvédő programot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk a programot.

A program mellett fogyaszthatunk egyéb teákat is?

Természetesen igen. Az Egészségvédő program nem zárja ki egyéb gyógynövényteák vagy -kivonatok fogyasztását sem, de mindenképpen javasolt a különböző készítményeket legalább 2 óra eltéréssel fogyasztani.

Fontos tudni

A gyógynövényeket minden esetben kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni. Személyre szóló tanácsadásért írjanak az info@gyorgytea.hu e-mail-címre, vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00–17.00 óra között.

4 érv az Egészségvédő program mellett:

  • komplex, ugyanakkor egyszerű, mivel egész évre pontosan megtervezi Önnek, hogy melyik nap milyen gyógynövényt fogyasszon,
  • az összeállított csomagokat kedvezményesebb áron vásárolhatja meg,
  • a csomaghoz tartozó egyszerűsített naptárt letöltheti innen,
  • a programot az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban is egyszerűen és könnyedén nyomon követheti.
Összetevők

Fürtös menta 50 g, Bodzavirág 50 g, Citromfüves teakeverék 50 g, Mezei kakukkfű alkoholos kivonat, Egynyári üröm alkoholos kivonat, Nyári tea

Galéria