Őszi csomag – 4. negyedéves egészségvédő csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Őszi csomag – 4. negyedéves egészségvédő csomag
A 4. negyedéves Őszi csomag megvásárolható 2024. szeptember 1-jétől 2024. november 30-ig a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban.

Mi az az Egészségvédő program?

A Györgytea egészségvédő programjához évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk napi működését és a legfontosabb szerveink munkáját. A program emellett nagy hangsúlyt fektet egész évben az immunerősítésre is, hiszen ez egy egészségvédő, megelőző program.

Negyedéves csomagok minden évszakhoz

A negyedéves csomagokban megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és gyógynövénykivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat, ráadásul ezeket a csomagokat kedvezményes áron vásárolhatja meg a Györgytea webáruházban és a mintaboltokban is.

Mit tartalmaz az Őszi csomag, és miért pont ezek a gyógynövények kerültek bele?

Az Őszi csomagban ismét összegyűjtöttük a természet kincseit, hogy támogassuk immunrendszerünket és megőrizzük egészségünket az őszi hónapok során is. Készüljünk fel az őszi kihívásokra a természet erejével!

Csalánleveles teakeverék: alapozzuk meg az őszi egészségvédő kúránkat!

Kezdjük az őszi egészségvédő programot egy átfogó salaktalanító kúrával. Ehhez a Csalánleveles teakeveréket (Tisztító tea) használjuk. Naponta egy csészével fogyasszunk belőle októberben mindennap, lehetőleg éhgyomorra. A Csalánleveles teakeverék 8-féle gyógynövényből áll, melyek felfrissítik a szervezetet, méregtelenítik a vért és a legfontosabb szerveket. Ezzel az egy hónapos kúrával felkészítjük szervezetünket az évszakváltásra, illetve az immunerősítést is megalapozhatjuk vele.

Citromfűlevél tea, mint a hosszú élet titka?

A tartós stressz gyengíti az immunrendszert, így akár komoly egészségkárosodást is okozhat, érdemes tehát tenni ellene. A citromfűlevél elsősorban idegerősítő és nyugtató hatásáról ismert, de antivirális tulajdonságai is vannak, így segíthet a vírusos fertőzések elkerülésében is. Nem véletlenül mondta Gyuri bácsi mindig, hogy a citromfű „a hosszú élet titka”.

Mezei kakukkfüves teakeverék az immunrendszer őre

A Mezei kakukkfüves teakeverék vagy másnéven Immunerősítő tea hatékony összetételénél fogva a szervezet ellenálló képességét erősíti a fertőzéses megbetegedésekkel szemben. Teáját forrázással készítsük és étkezés előtt fogyasszuk az adott napokon.

Galagonya alkoholos kivonat szívünk és érrendszerünk védelmében

A galagonya kiváló szíverősítő és szívnyugtató, javítja a keringést, értágító hatású, segíthet megelőzni az érelmeszesedés kialakulását, rendben tartja a vérnyomást. Stresszoldó, enyhe altató hatása is van. A gyógynövénykivonatból az ajánlott napokon 2×20 cseppet fogyasszunk reggel és este, étkezés után, magában vagy kevés folyadékba csepegtetve. Szívünk meghálálja a gondoskodást.

Bükki varázslat

A Bükki varázs teát akkor is ihatjuk, ha csak egy csésze üdítő italra vágyunk. Kellemes ízével, és az illatos macskamenta különleges aromájával mindenkit elvarázsol ez a teakeverék.

Önnek ajánljuk az Egészségvédő programot, ha:

✓ fontos az egészsége,
✓ szeretné immunrendszerét, általános egészségi állapotát erősíteni,
✓ ha már évek óta követi Gyuri bácsi és Zsuzsa Egészségvédő programját,
✓ vagy esetleg még csak most ismerkedik a gyógynövények világával, de szívesen fogyasztana egészsége védelmében különböző gyógynövényeket.

„Aki nem fordít mindennap egy kis időt az egészségére, egy napon nagyon sok időt fog fordítani a betegségére.”

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

Mikor kell elkezdeni a programot?

Az Egészségvédő program január elsejével indul, és az egész évet felöleli. Minden negyedévre összeállítunk egy-egy csomagot, melyet egy hónappal korábban elérhetővé teszünk, így mindig időben beszerezhető a soron következő csomag. A programhoz az év folyamán bármikor lehet csatlakozni.

Vannak ellenjavallatai a programnak?

Az Egészségvédő programot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk a programot.

A program mellett fogyaszthatunk egyéb teákat is?

Természetesen igen. Az Egészségvédő program nem zárja ki egyéb gyógynövényteák vagy -kivonatok fogyasztását sem, de mindenképpen javasolt a különböző készítményeket legalább 2 óra eltéréssel fogyasztani.

Fontos tudni

A gyógynövényeket minden esetben kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni. Személyre szóló tanácsadásért írjanak az info@gyorgytea.hu e-mail-címre, vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00–17.00 óra között.

4 érv az Egészségvédő program mellett:

  • komplex, ugyanakkor egyszerű, mivel egész évre pontosan megtervezi Önnek, hogy melyik nap milyen gyógynövényt fogyasszon,
  • az összeállított csomagokat kedvezményesebb áron vásárolhatja meg,
  • a csomaghoz tartozó egyszerűsített naptárt letöltheti innen,
  • a programot az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban is egyszerűen és könnyedén nyomon követheti.

 

Összetevők

Citromfűlevél 50 g, Mezei kakukkfüves teakeverék 50 g, Csalánleveles teakeverék 100 g, Galagonya alkoholos kivonat, Bükki varázs

Galéria