Nyári csomag – 3. negyedéves egészségvédő csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Nyári csomag – 3. negyedéves egészségvédő csomag

Mi az az Egészségvédő program?

Györgytea egészségvédő programjához évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk napi működését és a legfontosabb szerveink munkáját. A program emellett nagy hangsúlyt fektet egész évben az immunerősítésre is, hiszen ez egy egészségvédő, megelőző program.

A negyedéves csomagokban megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és kivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat, ráadásul ezeket a csomagokat kedvezményes áron vásárolhatja meg a Györgytea webáruházban és a mintaboltokban is.

Mit tartalmaz a Nyári csomag, és miért pont ezek a gyógynövények kerültek bele?

A gyulladáscsökkentő Kamillás teakeverék

Kamilla, orvosi zsálya, lándzsás útifű, körömvirág, apróbojtorján és cickafark: a legjobb gyulladáscsökkentő gyógynövények egyetlen teakeverékben, mely a szervezetben fellobbanó gyulladásokat enyhítheti, ezáltal csökkentve egyes betegségek kialakulásának kockázatát.

Apróbojtorján tea a jó emésztésért és veseműködésért

Az apróbojtorján antibakteriális, gyulladáscsökkentő, vízhajtó hatású. Szabályozza a májműködést és az epetermelést, segíti az emésztést. A veseműködésre is jó hatással van, fogyasztásával megelőzhető a vesekőképződés.

A sokoldalú bodzavirág

A kellemes ízű bodzavirág tea enyhe vízhajtó hatású, segíti az emésztőrendszer és az immunrendszer működését is.

Citromfű alkoholos kivonat a nyugodt pillanatokért és szívünk védelmében

Ha testünk folyamatos stressznek van kitéve, az idővel komoly károkat okozhat szervezetünk kiegyensúlyozott működésében, ezért minden eszközzel tennünk kell ellene. A citromfű idegerősítő és nyugtató hatásáról ismert leginkább. Kivonat formájában is nagy hasznát vehetjük.

Egynyári üröm a fertőzések kivédéséhez

Az Egynyári üröm alkoholos kivonat abban segíthet, hogy megfelelő környezetet teremt a sejtek egészséges működéséhez. A növénynek vírus- és baktériumellenes tulajdonságai is vannak, ezért segíthet a különböző fertőzések és gyulladások megelőzésében.

Nyári tea – üdítő frissesség a hőségben

A Nyári tea egy frissítő, szomjoltó teakeverék a bodza és az akácvirág édes ízével és a citromfű kellemes aromájával. Lehűtve, ízesítés nélkül vagy kevés mézzel ajánljuk fogyasztani.

Önnek ajánljuk az Egészségvédő programot, ha:

✓ fontos az egészsége,
✓ szeretné immunrendszerét, általános egészségi állapotát erősíteni,
✓ ha már évek óta követi Gyuri bácsi és Zsuzsa Egészségvédő programját,
✓ vagy esetleg még csak most ismerkedik a gyógynövények világával, de szívesen fogyasztana egészsége védelmében különböző gyógynövényeket.

„Aki nem fordít mindennap egy kis időt az egészségére, egy napon nagyon sok időt fog fordítani a betegségére.”

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

Mikor kell elkezdeni a programot?

Az Egészségvédő program január elsejével indul, és az egész évet felöleli. Minden negyedévre összeállítunk egy-egy csomagot, melyet egy hónappal korábban elérhetővé teszünk, így mindig időben beszerezhető a soron következő csomag. A programhoz az év folyamán bármikor lehet csatlakozni.

Vannak ellenjavallatai a programnak?

Az Egészségvédő programot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk a programot.

A program mellett fogyaszthatunk egyéb teákat is?

Természetesen igen. Az Egészségvédő program nem zárja ki egyéb gyógynövényteák vagy -kivonatok fogyasztását sem, de mindenképpen javasolt a különböző készítményeket legalább 2 óra eltéréssel fogyasztani.

Fontos tudni

A gyógynövényeket minden esetben kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni. Személyre szóló tanácsadásért írjanak az info@gyorgytea.hu e-mail-címre, vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00–17.00 óra között.

4 érv az Egészségvédő program mellett:

  • komplex, ugyanakkor egyszerű, mivel egész évre pontosan megtervezi Önnek, hogy melyik nap milyen gyógynövényt fogyasszon,
  • az összeállított csomagokat kedvezményesebb áron vásárolhatja meg,
  • a csomaghoz tartozó egyszerűsített naptárt letöltheti innen,
  • a programot az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban is egyszerűen és könnyedén nyomon követheti.

A 3. negyedéves Nyári csomag megvásárolható 2023. június 1-jétől szeptember 30-ig a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban.

Összetevők

apróbojtorján 50 g, bodzavirág 50 g,
Kamillás teakeverék 50 g, Citromfű alkoholos kivonat, Egynyári üröm alkoholos kivonat, Nyári tea