Ragyogó téli reggel csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Ragyogó téli reggel csomag

Az immunerősítő karácsonyi ajándék

Ahogy rövidülnek a napok és beköszönt a tél, semmi sem hoz annyi örömöt, mint egy meleg, kényeztető reggeli teázás a kandalló mellett. A Ragyogó téli reggel csomag ezt a hangulatot segít megteremteni a saját otthonunkban, de természetesen meglephetjük vele szeretteinket is. Ez a csomag egy üvegszűrővel ellátott csészét (3,5 dl) és egy immunerősítő Mezei kakukkfüves teakeveréket tartalmaz, melyekkel garantáltan jól indulnak a téli reggelek és immunrendszerünket is felvértezhetjük.

A karácsonyi csomag tartalma:

A Györgytea üvegszűrős csésze nemcsak szép, de nagyon praktikus is. A csésze elegáns, átlátszó kialakításának köszönhetően csodálatosan mutat, miközben a beépített szűrő lehetővé teszi reggeli teánk gyors és könnyű elkészítését is.

A Ragyogó téli reggel csomag másik eleme a Mezei kakukkfüves teakeverék (Immunerősítő tea), mely tökéletes választás azoknak, akik a hideg hónapokban szeretnék fokozni szervezetük védekezőképességét. Az immunerősítő teából minden korty enyhíti a hideg idő okozta kellemetlenségeket, felfrissíti a testet és a lelket.

A Ragyogó téli reggel csomag egy szívet melengető ajándékötlet karácsonyra. Lepje meg szeretteit vagy magát egy olyan ajándékkal, amely kényeztető és az egészségéről is gondoskodik. Hozzon örömöt és melegséget a Györgyteával a hideg, téli napokba!

Összetevők

Györgytea üvegszűrős csésze, Mezei kakukkfüves teakeverék 50 g

Galéria