Békés ünnepeket csomag

Ajándék, amely megnyugtat és tudást ad

A karácsony az év legcsodálatosabb időszaka. Az ajándékozás egy kiváló lehetőség arra, hogy kifejezzük a szeretetünket és a gondoskodásunkat mások felé. A Békés ünnepeket csomag nemcsak melegséget, meghittséget hoz az ünnepekbe, hanem egészséget is szeretteink életébe.

A karácsonyi csomag tartalma:

A Györgytea csészéje egy üvegből készült és üvegszűrővel ellátott csésze, mely nemcsak káprázatosan mutat, hanem nagyon praktikus is. Tökéletesen mutat az ünnepi asztalon is, és a beépített szűrő segítségével a teánk elkészítése gyors és egyszerű.

A Téli tea finom ízével segít ellazulni és felmelegedni a hideg időben és közben felvértezi immunrendszerünket a megfázással szemben. Összetevői az apróbojtorján, a szurokfű, a lándzsás útifű és a borsmenta.

A Gyógynövények a zsebemben című kis könyv azoknak íródott, akik maguk szeretnék megtalálni és begyűjteni a gyógyteának valót. A könyvben megtalálhatók mindazok a növények, melyeket Magyarországon gyakran használunk, emellett hasznos tanácsokat kap az olvasó a teakészítéssel, a gyógyhatásokkal kapcsolatban is. Könnyen elfér a zsebben, hátizsákban, bírja a törődést és a sűrű használatot, abban a reményben, hogy valóban használni fogja az olvasó – és nem csak a könyvet, hanem később a gyógynövényeket is.

A Citromfű alkoholos kivonat segítségével bárhol és bármikor élvezheti a citromfű jótékony, elsősorban nyugtató hatásait. Ideális az ünnepi stressz enyhítésére és az elme megnyugtatására. Ajánlott fogyasztása: napi 3×20 csepp étkezések után. A készítmény szedése gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott.

A Györgytea Békés ünnepeket csomagja nem csak egy ajándék, hanem maga a szeretet és a gondoskodás. Nincs is annál szebb, mint amikor az ajándék egészséget hoz szeretteink életébe. Ajándékozzon egészséget és tudást a Györgyteával!

Györgytea üvegszűrős csésze, Téli tea, Gyógynövények a zsebemben, Citromfű alkoholos kivonat

Kapható a Györgytea webáruházban

Békés ünnepeket csomag