Egész évben egészségben csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Egész évben egészségben csomag

Ajándékozzon egészséget karácsonyra!

Mi is lehetne szebb ajándék karácsonyra, mint az egészség? Az Egész évben egészségben csomag egy különleges ajándék, mellyel kifejezheti a gondoskodását szerettei felé. Ez a karácsonyi csomag tökéletes választás lehet azoknak, akik fontosnak tartják az egészségmegőrzést és szívesen tesznek is érte, de azokat is megajándékozhatja vele, akiket inspirálni szeretne az egészségesebb életmódra.

A karácsonyi csomag tartalma:

A Téli tea finom ízével segít ellazulni és felmelegedni a hideg időben és közben felvértezi immunrendszerünket a megfázással szemben. Összetevői az apróbojtorján, a szurokfű, a lándzsás útifű és a borsmenta.

A Bükki varázs tea olyan gyógynövényekből áll, melyek a Bükkben is megtalálhatók: apróbojtorján, erdei málnalevél és illatos macskamenta. Olyan tea ez, melyet mindenki ihat, ha csak egy csésze üdítő italra vágyik. A Bükki varázs kellemes ízű, frissítő tea, mely egész évben fogyasztható.
Mindkét teakeverék adható gyermekeknek hígítva már 3 éves kortól.

A 2024-es Györgytea egészségnaptárban található gyógynövényes ajánlásokat úgy állítottuk össze, hogy azok minden évszakban támogatják szervezetünk napi működését és a legfontosabb szerveink munkáját (szív és érrendszer, emésztőrendszer, idegrendszer, kiválasztó rendszer). A program emellett nagy hangsúlyt fektet egész évben az immunerősítésre is, hiszen ez egy egészségvédő, megelőző program. 2024-ben a legszélesebb körben elterjedt és ismert gyógynövények illusztrációiban gyönyörködhetünk hónapról hónapra.

Az Egész évben egészségben csomag egy olyan ajándék, amely megmutatja, mennyire fontos számunkra a szeretteink egészsége. Legyen szó családtagokról, barátokról vagy akár saját magunkról, ez a csomag arra emlékeztet, hogy az egészség a legnagyobb kincsünk. Ajándékozzon egészséget karácsonykor és segítsen azoknak, akik fontosak önnek, hogy egész évben egészségben és boldogságban élhessenek.

Összetevők

Téli tea, Bükki varázs, Györgytea egészségnaptár 2024

Galéria