Györgytea karácsonyi válogatás csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Györgytea karácsonyi válogatás csomag

Ajándék, mely melegséget és egészséget varázsol a hideg téli napokba

A karácsony a békesség, a szeretet és a meghittség ideje. A Györgytea karácsonyi válogatás csomag nemcsak az ünnepek fényét hozza el, hanem gondoskodást és egészséget is ajándékozhat vele szeretteinek.

A karácsonyi csomag tartalma:

Termosz LED-kijelzős hőmérővel: ezzel a könnyű fém termosszal mindig melegen tarthatjuk a kedvenc teánkat. Az LED-kijelzős hőmérő segít ellenőrizni a hőmérsékletet, hogy mindig a tökéletes hőmérsékletű meleg itallal kényeztethessük magunkat.

Téli tea: finom ízével segít ellazulni és felmelegedni a hideg időben és közben felvértezi immunrendszerünket a megfázással szemben. Összetevői az apróbojtorján, a szurokfű, a lándzsás útifű és a borsmenta.

Bükki varázs: olyan gyógynövényekből áll, melyek a Bükkben is megtalálhatók: apróbojtorján, erdei málnalevél és illatos macskamenta. Olyan tea ez, melyet mindenki ihat, ha csak egy csésze üdítő italra vágyik. A Bükki varázs kellemes ízű, frissítő tea, mely egész évben fogyasztható.
Mindkét teakeverék adható gyermekeknek hígítva már 3 éves kortól.

Echinaceás alkoholos kivonat: az echinacea vagy kasvirág fajok főként immunerősítő hatásukról, valamint vírus- és baktériumölő tulajdonságaikról ismertek, ezért is ajánlják visszatérő felső légúti betegségek (megfázás) megelőzésére. Az immunrendszer védelme és a hatásosabb vírus- és baktériumölő hatás érdekében a kasvirág mellé került még a kivonatba csipkebogyó, lándzsás útifű és homoktövis bogyó is. Ajánlott fogyasztása: napi 3×20 csepp étkezések után. Használhatjuk magában vagy kevés folyadékba csepegtetve. A készítmény szedése gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott.

Gyógynövények a zsebemben: ez a kis könyv azoknak íródott, akik maguk szeretnék megtalálni és begyűjteni a gyógyteának valót. A könyvben megtalálhatók mindazok a növények, melyeket Magyarországon gyakran használunk, emellett hasznos tanácsokat kap az olvasó a teakészítéssel, a gyógyhatásokkal kapcsolatban is. Könnyen elfér a zsebben, hátizsákban, bírja a törődést és a sűrű használatot, abban a reményben, hogy valóban használni fogja az olvasó – és nem csak a könyvet, hanem később a gyógynövényeket is.

Zsályás kézápoló krém: a hideg, téli napokon bőrünknek extra gondoskodásra van szüksége. Ez a kellemes illatú, könnyű krém különleges összetevőkkel rendelkezik, hogy lágy és hidratált érzést nyújtson a kezeknek. A gyógynövényes hidratáló krém tökéletesen illeszkedik a mindennapi kézápolási rutinba, és segít megőrizni a bőr egészségét és szépségét.

A Györgytea karácsonyi válogatás csomag egy olyan ajándék, amely melegséget és egészséget hoz és nemcsak az ünnepek idejére. Gondoskodjon szerettei egészségéről és ajándékozzon Györgyteát!

Összetevők

Termosz LED-kijelzős hőmérővel, Téli tea, Bükki varázs, Echinaceás alkoholos kivonat, Gyógynövények a zsebemben, Zsályás kézápoló krém

Galéria